Pensions- og forsikringsmarkedet er karakteriseret af stor kompleksitet og mangel på tilgængelighed og gennemsigtighed. Derfor ønskede Heap at positionere sig som den nye, moderne og digitale spiller på markedet.

Brandets fundament var på plads, men for at positionere sig endnu mere tydeligt i markedet, havde Heap brug for at opbygge en måde at skabe en endnu mere personlig relation til brandet. Derfor udviklede vi et koncept, som fungerer på flere forskellige niveauer. Vi skabte større awareness, opbyggede længerevarende brand preference og skaffede konverteringer på den korte bane.

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.