16% af ofre for voldtægt har ikke talt med nogen om hændelsen.

Seksualiseret vold kan have mange ansigter. Fælles for hændelserne er, at de efterlader ofrene med skam, skyldfølelse og selvbebrejdelse. Følelser, som man måske ikke ved, hvad man skal stille op med.

Derfor ønskede NGO’en Lev Uden Vold at sætte fokus på seksualiseret vold og øge kendskabet til deres nationale hotline. Vi skabte kampagnen #ring1888 og fik en række influencers til at sætte ord på det, der kan være svært at tale om.

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.