Mæslinger virker som et problem, der er langt væk fra vores hverdag. Så hvordan gør vi danskerne opmærksomme på sygdommen, der dræber hundredvis af små børn hver eneste dag? Det var opgaven, vi blev stillet af Læger uden Grænser. Så vi besluttede os for at rykke problemet tættere på.

Vi teamede op med Danmarks ledende special effects-kunstner, og sammen skabte vi en ultrarealistisk baby-dukke med mæslinger, som vi viste frem over hele landet.

Og idéen vækkede ikke bare opmærksomhed på gaderne. Det fik også medierne til at hæve øjenbrynene, og kampagnen endte bla. med at optage 9 minutter af Danmarks største morgenshow.

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.