Københavns Professionshøjskole er ansvarlige for at uddanne landets lærere, sygeplejersker, pædagoger og 21 vigtige fag. Men pga. negativ medie-omtale var ansøgertallet faldende.

Så opgaven var simpel men kompleks: 1) Skab stolthed omkring de uddannelser, der spiller så vigtig en rolle i vores samfund og 2) find en måde at løfte kendskabet til Københavns Professionshøjskole igennem et narrativ, der passer til mere end 23 forskellige fakulteter.

Vores løsning var at vende historien om: I stedet for at tale om hvad du kan blive, fortalte vi histoiren om hvem man er noget for. Så i stedet for vise fagene, viste vi børn, syge, ældre og andre, for hvem man spiller en vigtig rolle for.

play

Social Service

play

Teachers

play

Healthcare

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.