Hvert år uddeler Webby Awards ”the Best of the Internet”. Og vi var så heldige at vinde en guld-statuette. Men på grund af Covid-19 blev det store fysiske awardshow med gæster som fx Tom Hanks og Michelle Obama aflyst. I stedet blev showet gennemført online. Men da linket til showet blev sendt ud, havde Webby lavet en stavefejl i linket. I stedet for WebbysFromHome.com havde de skrevet WebbysFomHome.com. That’s right, uden et ”r”.

Fem minutter senere havde vi købt WebbysFomHome, hvilket betød at hver eneste gang store branchefolk, kunder eller A-kendisser trykkede på linket, kom de direkte ind på vores hjemmeside.

Den aften vandt vi the webby, men vi fik også løftet besøgstallet på theunicorn.dk med, nå ja, over 1000%.

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.