Hvordan får man turister til at vælge metroen frem for tog, taxa eller bus? Og især når man ikke må sige at det er hurtigere eller billigere. Enkelt – ved at give illussionen at det ER hurtigere.

Vi tog billeder af kendte Københavnske attraktioner og gav dem fartstriber, og skabte derved et billede af hvor hurtigt man er fremme. Nå ja, og så pyntede de mange farver da også de grå terminaler en hel del, hvis du spørger os.

Skabt i samarbejde med vores gode venner hos AM Copenhagen.

Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.