10% af alle unge danskere lider af depression, dårlig søvn og angst som følge af dårligt overblik over deres økonomi.

Det ønskede Forbrugerrådet Tænk og Trygfonden at lave om på. Men hvordan får man en af de sværeste målgrupper til at interessere sig for et af de kedeligste emner, der findes? Ved at tage det seriøst. Og ved at tage os god tid.

Vi lavede tre kortfilm, instrueret af nogle af Danmarks dygtigste instruktører som fx Oscarvinderen Anders Walther. Hver film fortalte en ny side af samme historie fra hhv. vennernes, familiens og hovedpersonens perspektiv.

play

Short Film #1: The Friendship

play

Short Film #2: The Other Side

play

Short Film #3: Alone

play

SoMe Film #1: The Talk

play

SoMe Film #2: The Call

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.