Gennem årene har vores forhold udviklet sig. Og det samme har opgaverne.

Vi har været med på hele GreenMobilitys rejse, fra en lille start-up til i dag at være en af Europas ledende delebilsordninger.

Det startede med simple key visuals og overskrifter, og siden udviklede det sig til en ny 360 graders kommunikationsplatform, som hjælper brugerne med at føle sig tættere forbundet til deres by.

Vores arbejde for og med GreenMobility er topmålet af samarbejde, respekt og forståelse fra begge sider af bordet. Og det er sandsynligvis også en af årsagerne til, at arbejdet benyttes i 35 byer over hele Europa, hvor GreenMobility gør byerne og verden til et lidt grønnere sted.

play
Martin VibeCommerciel Director+45 31 77 40 30mv@theunicorn.dklinkedin

Har du også en forretning, vi sammen skal løfte mod stjernerne?

Så ring til Martin. For han har mere end 20 års erfaring fra toneangivende danske og internationale bureauer, haft europæisk ansvar for kunder på tværs af brancher og har bred erfaring fra hele spektret af reklame og marketingdiscipliner. Med en økonomiuddannelse fra CBS kan du stole på, at Martin forstår din forretning og besidder kompetencer, der dækker sparring og strategisk udvikling for de største C25-virksomheder, over nye mindre startups til offentlige kunder. Får du fat i en virkelig rar og sympatisk mand, har du fat i den helt rigtige Martin.

Vil du se mere eller tilbage til cases?

Case listCaCase
cases

Case list

mail

Vil du være up-to-data?

Sign up til vores nyhedsbrev her, og hold dig opdateret på de nyeste muligheder i forhold til at gøre din forretning og kommunikation mere datadrevet (læs: succesfuld):

❤️ VIDEN OG INDSIGTER
Du elsker det. Vi elsker det. Vi sender det.

🖕 SPAM
Du hader det. Vi hader det. Vi ville aldrig sende det.